Homlokzatot újít fel és nem tudja mit kezdjen omladozó párkányával, 
vagy új házának ereszpárkányát szeretné igényesen kialakítani?

 

 

Homlokzatfelújítás során az egész homlokzat megújul.
Általában mindenhová 
felkerül a hőszigetelés, a falakra polisztirol lap burkolat kerül, majd az üvegszövet hálóval erősített ragasztós felületbevonat elkészültével a végleges felületet adó vakolatréteg, mely hosszú időn át biztosítja a homlokzat szépségét, épségét.

A homlokzat gyenge pontja az ereszpárkány marad, melyet általában csak a kivitelezés során csak kijavítgatnak, majd lefestik és kész.

Aztán pár év múlva a falak még mindig tökéletes állapotúak lesznek, azonban a párkányon a vakolat elkezd repedezni, omladozni, mivel azon csak a hagyományos vakolat maradt.

Lehet a felújítást újra kezdeni!

 

   Elkészítjük ereszpárkányának egyedi díszlécét, melyet a régi párkányra csak rá  
   kell ragasztani, és többé nem lesz gondja vele!

 

  

 

A homlokzat felújítása során gondoskodjon időben későbbi nyugalmáról!

 

Legyen csak a szomszéd gondja az elkövetkezendő években a homlokzat javítgatása, Önnek ezzel már nem kell majd foglalkoznia! Nincs más teendője, mint a régi, meglevő párkány mintáját lerajzolni egy darab papírra, azt elküldeni nekünk és mi az alapján elkészítjük azt az egyedi elemet, ami pontosan passzolni fog a párkányra! 

 

Igény esetén ingyenes mintadarabot is küldünk, hogy megtudja nézni, oda tudja próbálni, valóban passzol-e, tetszik-e az új párkánydísz (csak a postaköltséget kell ez esetben fizetnie).
 

Ha kivitelezője nem boldogul a feladattal, neki ez macerás, bonyolult, stb...kifogás , akkor természetesen a felszerelésben is számíthat ránk! Nekünk ez nem okoz problémát, erre a megfelelő szakmai tapasztalat, és gyakorlat a garancia!

                                                                                     

Kérje ingyenes tanácsadásunkat, segítségnyújtásunkat párkányfelújításával kapcsolatban!   Keressen minket telefonon -  70/424-7100
   vagy írjon nekünk  parkanydoktor@gmail.com  e-mail címre  
   és teljeskörüen tájékoztatjuk a lehetőségekről, árakról!

Olcsóbb mint gondolja!  Elhiszi?