A GaDeKo ÉPÜLETDEKOR 

külső-és belső épületdíszítő elemek gyártásával foglalkozik már 1995 óta.

Az elmúlt 22 év tapasztalata a garancia arra, hogy Önnek, mint leendő vásárlónknak és minden kedves megrendelőinknek, aki az eltelt időszakban megtisztelt minket megrendelésével, megbízhatóságot és megelégedettséget biztosíthassunk otthona, környezete megszépítéséhez. Kiváló minőségű bel- és kültéri díszléceinkel, díszítőelemeinkel, egyszerű kiválaszthatóságukkal, megrendelhetőségükkel és rendkívül gyors, rugalmas kiszállításukkal.

 

          

 

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban, így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot.

A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak - emelett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.
Széles választékban kínáljuk bel-és kültéri díszléceinket, oszlopokat, konzolokat, párkányokat, feliratokat. 

A minden igényt kielégítő választék mellett lehetőség van bármilyen egyedi elképzelés megvalósítására is.
Rajz vagy fénykép alapján, rövid határidőn belül elkészítjük az épületek díszítőelemeit, valamint vállaljuk műemlék, műemlék jellegű épületek sérült vagy hiányzó elemeinek legyártását, pótlását az eredetivel tökéletesen megegyező kivitelben (igény esetén gipsz anyagból is!).
Boltívekre, íves falak is elkészítjük díszlécét. Íves
 kivitelben is megrendelhető minden fajta polisztirol díszlécünk!

 

       

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot hogy ingyenes árajánlattal, műszaki konzultációval, szaktanácsadással segíthessünk Önnek! 

Bármely díszítéssel, beépítéssel, szereléssel kapcsolatos problémája esetén keressen minket bátran a hungarocelldekor@gmail.com e-mail címen
vagy a 70/424-7100  telefonszámon várjuk jelentkezését.

Webáruházunkban történő vásárlás során vagy megrendelésével kapcsolatban is a fenti elérhetőségeken állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

 

                      Iván Gábor
                     GaDeKo  Kft.
  "Mi minden elképzelését rövid határidővel megvalósítjuk,
             a lehetetlenre egy kicsit várni kell! "